Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man laddar ett djupgående batteritest Cycle Marine

djupt cykeln marina batterier är en specialiserad typ av makt celler som är skapad för att kunna köra mycket lite ström och inte fel. I själva verket om en djupurladdningsbatteri används endast något och sedan avgiften toppade om, det är det snabbaste sättet att förstöra denna typ av batteri. Termen djupa cykeln betyder bara att de tar ett djupt strömavbrott och kör till nästan tomt innan det måste laddas och detta är hur de är avsedda att användas. Laddning dem är inte svårt, men måste göras på rätt sätt. Saker du behöver Review, Smart laddare batteriladdning enhet
Visa fler instruktioner
1

Installera din smarta laddare, 12-volts batteri laddningssystem. Denna laddare är fast i ditt elsystem och permanent ansluten till batteriet. Det kräver att vara ansluten till en 120-volts service när båten är ansluten till ett land elledningar.
2

Ta bort och installera en ny djup batteri cykeln marina om du ersätter en gammal. Om du har problem med att hålla en avgift med din djupurladdningsbatteri, laddas det inte kommer att rätta till problemet. Om batteriet inte hålla laddningen det har överlevt det är livslängd och behöver bytas ut. Anslut ett nytt batteri till den positiva (röda) och negativa (svart) med batterikablarna. Anslut laddaren samma färg till samma färg.
3

Kör batteriladdaren på din djupurladdningsbatteri enligt instruktionerna i den enhet du köper. Alla permanenta avgiftssystem är avsedda att stanna på batteriet hela tiden, och en del monitor batteriet för effektnivåer och lägg avgiftsfritt vid behov.
4

Koppla avgiftssystemet från den elektriska anslutningen när den inte i hamn eller ansluten till en elektrisk krok upp.
5

Kontrollera batteriet regelbundet med en batteritestare eller voltmeter för att vara säker på att det är att upprätthålla en korrekt laddning. Var noga med att komma ihåg dessa batterier är utformade för att köra ner till en mycket låg kostnad innan uppladdning, och om detta inte är regelbundet gjort att batteriet inte längre kommer att ta en full laddning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103990.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.