Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur ta hand om färgen på din båt

Måla en glasfiber, trä eller aluminium fartyget kommer att skydda din båt från skador och röta. Över tid och exponering för vind och vatten, kommer färgen börjar chip och gnugga bort, orsakar skador på skrovet. Rätt vård av en båts måla jobb kommer att hålla båten ser bra ut och det kan förbättra prestanda. Saker du behöver
Tarp Varnish
eller duk täcker
mjuk borste
allrengöringsmedel båt schampo
Aceton Vax
att rengöra fett
Maskeringstejp Marine primer
Marine sealer
Teak Cleaner och olja (tillval) katalog Handskar
Ögonskydd.
Visa fler instruktioner
1

Förbered din båt målning. Innan du börjar måla, måste din båt vara ren och fri från mögel, avskum och rostfläckar. Använd aceton på en trasa för att rengöra små feta fläckar eller färgade områden en bit i taget. Använd ett allrengöringsmedel båt tvätt och mjuk borste för att rengöra. Använd handskar och skyddsglasögon. Låt din skrovet torka i flera timmar innan marina primer. Mask metal områden, dekaler, glas, din släpvagn och motor för att skydda från färg. Ta bort hårdvara om det behövs.
2

måla din båt med en ljus Marine Paint. En ljusare färg kommer att spegla solens stråle istället för att absorbera dem, vilket kommer att hjälpa din lack färgbeständiga. Det är troligt att du behöver två lager eller mer. Se till att varje skikt är torrt innan du lägger ytterligare ett lager. Oavsett om du använder en pensel eller färgspruta, fungerar små områden åt gången.
3

Behåll lacken på båten. Lacken ger ett skyddande hölje över färgen. Kontrollera lacken varje halvår till ett år och återvinna några kala fläckar. Om båten har teak, använd handskar när du använder teak renare, teak olja och teak sealer. Låt din båt för att torka i skuggan. Använd inte din båt för flera dagar till en vecka - följ anvisningarna för den marina färgtillverkaren som du väljer
4

Täck och förvara din båt när den inte används.. Drapera båten med en plast presenning eller presenning för att skydda lacken jobbet från sol, vind, regn och fågel avföring - som alla kommer att försämra lack. När båten inte används, förvara den i en täckt förvaring område, t.ex. ett garage.
5

Tvätta den målade ytan på båten. Använd en mjuk borste och ett allrengöringsmedel båt tvål att ta bort smuts, salt och spillning som så småningom kommer att äta bort på din båts lack.
6

Täck båten med en beläggning av färsk lager vax en gång per år. Vaxet ger en skyddande beläggning på färgen som hjälper motstå några chips eller blekning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104526.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.