Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Pumpa avfall ur en båt

Många marinor, delstatliga lagstiftare och även den federala regeringen, via det rent kärl Act av 1992, har antagit stränga regler mot urladdning båt avfall i "inga utsläpp" vattenvägar, vilket kräver att du Vänta tills du anger en urladdning zon eller göra dig av med en auktoriserad ansvarsfrihet station. Varje sötvatten kropp i New Mexico och Texas, till exempel, är en ingen urladdning zon, enligt Naturvårdsverket, medan vissa stater som Kentucky och Tennessee har bara en. Andra stater, som Oregon och Wyoming, har inga formella restriktioner. Instruktioner
1

Flytta din båt, via trailer, till en insamling av avfall station eller till en dockningsstation utrustad med en sophämtning slang. I vissa områden, som Barnegat Bay, pump-out båtar föra sug till dig utan kostnad. Även om vissa stationer kräver en nominell avgift för att hjälpa underhåll av maskinen, ofta detta är en kostnadsfri tjänst.
2

Skruva av locket från din sophämtning tank, specifika för just din modell, men ofta på däck . Addera 3

Placera munstycket till sophämtning slangen i kopplingen i botten av tanken.
4

Håll slangen ordentligt på plats och ha en partner vid samlingen enheten slår på pumpen. Vrid spaken på slangen, om närvarande, för att öppna ventilen och engagera sug. Om ingen spak är närvarande, kommer sug påbörjas så snart som pumpen ingriper.
5

Håll ett öga på fönstret på sidan av din avloppstank, för att avgöra när det är tomt.

6

Stäng ventilen på slangen, ta bort slangen från hålet och sätt tillbaka skruvlocket. Stäng av pumpen samlingen enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104439.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.