Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilka typer av ledningar Connector Gör Båttrailers Har?

Kontakten för aktivering av båttrailer s lampor kan också aktivera bromsen och back-up lampor. Det finns 4 kontaktdon på de flesta mindre båt trailers transporterar mindre att 2000 pounds eftersom de inte har släpvagnsbromsar. Kontaktdon kommer i en 4-stift, 5-stift, 6 stift och 7-stift konfiguration. Vilket plug konfiguration är helt beroende på vilken storlek och typ av släpvagn som du drar. 4-punkts

4-stiftkontakt använder 18 gauge tråd med den gröna kontakten för högersväng och höger bromsljus. Den gula sladden är också 18 gauge tråd för att ansluta vänstersväng och vänster bromsljus. Den bruna tråden är anslutningen för drift-och sidomarkeringsljus och är 18 gauge tråd. Den 16 gauge vita kabeln är en motsatt typ kontakten från de övriga och är jordkabeln. Den 4-stiftkontakt kommer utanför båten är normalt en platt kontakt med de gröna, gula och bruna klor synliga, medan jordningspinne täcks. En rund, full kvinnligt, båt stickpropp används också.
5 stift

5-stift båt kontaktdon konfigureras exakt samma sätt som den 4 stift, förutom tillägget av en blå tråd längst bort från marken. Den blå kabeln är 18 gauge och används för släpvagnens elektriska bromsar och break-away switch. Den 5-stiftkontakt kommer utanför båten är normalt en platt kontakt med de gröna, gula, bruna och blå stift synliga. Den vita kabeln är jordningspinne täcks. En rund, full kvinnligt, båt stickpropp används också.
6 stift

6 stift båt kontaktdon är konfigurerad med två rader tre delar, med den vita kabeln är motsatt i konfigurationen. Ledararean ändras till 16 gauge för grön, gul och brun tråd. De vita Jordkabel ökar i storlek till 12 gauge gör som den blå bromsvajern. Den extra röda (eller svarta) kabeln används som en kondenserad batteri bly och används också som ett break-away-kontakt, samt 12 volt service till båten för innerbelysning och batteriladdning. En rund, full kvinnligt, båt stickpropp används också med centrum kontaktdonet är den 12 volts bly. 7-stift

7-punkts rundtråd båt
anslutning är konfigurerad med samma färg trådarna som 6-stift, utom mittplatsen stift är nu lila istället för svart och används för släpet back-up lampor. Den 7-stift runda kontakten är konfigurerad med 01:00 stift är den svarta 12 volts batteri bly. Klockan tre leder är den gröna högersväng och höger broms. De fem leda klockan är den blå broms controller stift. Den 07:00 bly är den vita jordledningen. Med klockan nio leda är den gula vänstersväng och vänster bromsljus bly. Den klockan elva bly är den bruna spår ljus och Sidomarkeringsljus bly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103853.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.