Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur hittar året av en Johnson utombordare

Det finns tillfällen när man identifierar årsmodell av en Johnson utombordare är så enkelt som att titta på modellnummer. Vissa utombordare är årsmodell i modellnumret. Till exempel, om modellnumret är 2R79, de två sista siffrorna anger en årsmodell 1979. I många fall är det dock identifiera årsmodell är inte det uppenbara. Du måste göra en del ytterligare forskning vid lokalisering årsmodell din Johnson utombordsmotor. När du vet var du ska leta, hittar du det årsmodell på ett kick. Instruktioner
1

Få modellnumret på motorn. Titta på den övre yttre kanten av klämman fästet eller på toppen av det vridbara fästet bostäder. Du bör se en metallplatta eller klistermärke med modellnumret inbäddade på det. Skriv modellnumret ner.
2

Gå till marinmotor Look-up Guide på Auto Repair Manuals webbplats (se Referenser).
3

Highlight "Marine Repair Manuals" på vänstra menyn på startsidan. Klicka på "marinmotor Slå upp Guide." Guiden ger en notering för både Johnson och Johnson & Evinrude utombordare. Välj lämplig länk, såsom "Johnson 1992-1979."
4

Klicka på länken representerar din utombordare modell. Databasen listar tre grupper med modellnummer anger olika modellnummer. Om din utombordare modell är en RK-30, då det faller inom "RK-24 - 15EL79" grupp. Klicka på "RK-24 - 15EL79" länken. Detta öppnar en sida som visar en lista över alla yttre modeller i detta intervall grupp.
5

Hitta modellnumret på databastabell. Titta i kolumnen "Year." Året anger årsmodellen av din utombordare. Till exempel, om modellnumret är RK-30, då årsmodell är 1968.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103934.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.