Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Recarpet en Bass Boat

Båt mattor inte bara förhöjer skönheten i en båt, det gör däcket av ett fartyg, inklusive en bas båt, säkrare och mer skid-resistent, kommer även den bästa syrafast mattor uttjänt och behöver bytas ut. Det är en uppgift de flesta båtägare med enkla färdigheter kan slutföra. Saker du behöver
Toolkit Review Adhesive Remover Review SPACKEL
frottéhanddukar
Boat tvätta
hård borste
Dammsugare
Måttband
Marine grade matta
Brukskniv
Marine grade mattan lim
Spackel
J-rulle
Visa fler instruktioner
1

ta bort allt fäst båten genom befintliga mattor, använda de verktyg som är nödvändiga från en verktygslåda, t.ex. en skruvmejsel eller tång. Mätta befintliga mattor med lim remover följa instruktionerna på limmet remover behållaren
2

. Låt limmet remover tillräckligt med tid att mjukgöra vidhäftningsbindning den befintliga mattan till bas båt.
3

Peel den befintliga mattan av däck med hjälp av en spackel för att separera mattor från däck där det behövs. Rulla upp den gamla mattan med den vidhäftande sidan på och omhänderta den på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.
4

Mätta en frottéhandduk med lim remover och torka bort eventuellt klister kvar på däck. Vänd frottéhandduk över från tid till annan för att säkerställa avlägsnandet av limmet från däck.
5

Tvätta området med en båt tvättlösning och en styv, borste för att få bort häftmassa remover, smuts och fett. Låt området torka. Inspektera området noggrant för att säkerställa det är rent och fritt från gamla limmet. Dammsug området med en dammsugare för att se till att inga främmande partiklar i området.
6

Mät området med ett måttband för att bestämma måtten på nya mattor. Överför dessa mått till en ny bit av marin kvalitet mattor för att säkerställa att den bit av mattan kommer att vara tillräckligt stor för att täcka området.
7

Skär den nya mattan med en mattkniv. Skär mattan något större än vad som behövs för att lämna utrymme för trimning mattan till den exakta storleken efter installationen.
8

Spread syrafast matta lim på området med en murslev.
9

Fastställa nya mattor ovanpå limmet och rulla den med en J-roller för att säkerställa korrekt limning och för att avlägsna eventuella luftbubblor som kan ha bildats vid fastställandet av mattor. Ge tillräcklig tid för limmet att torka, efter limmet tillverkarens rekommendationer.
10

Trimma mattan till dess slutliga dimension med en mattkniv. Torka bort överflödigt mattan lim med en liten mängd lim remover på frottéhandduk. Byt ut alla inventarier eller tillbehör som tidigare borttagna.
11

Upprepa varje steg för alla andra områden av bas båt där mattan behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104595.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.