Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

1998 Carver Mariner specifikation

The Carver Boat Corporation varit i verksamhet med tillverkning cruising fartyg i över 50 år. En av deras mest erkända modellerna är Mariner, som infördes på 1970-talet. I 1998 Carver Mariner 350 är en 35-fots motoryacht med en balk som mäter 12 fot 9 inches. Det är en relativt liten båt som den genomsnittliga motoryacht längd är cirka 44 meter lång. Safety Systems

1998 Carver Mariner 350 motoryacht erbjuder säkerhetsfunktioner såsom länspumpar, länspumpar blåsmaskiner ventilation, innanhav silar vatten, en kolmonoxid detektor, en motor rök detektor, en motor larm, en galvanisk isolator, brandvarnare och en Halon brandsläckningssystem.
Motor

1998 Carver Mariner 350 är utrustad med dubbla Mercruiser FWC 350 Mag MPI motorer. Den motortyp är en inombordare 8-cylindriga. Motorerna utför med en genomsnittlig marschfart på cirka 15 till 20 knop, med en maximal hastighet på ungefär 20 till 30 knop.
Skrov och däck

I 1998 Carver Mariner 350 skrov och däck är gjorda av glasfiber. Skrovet och däcket har även avlägsna spotlights, en Bimini-top, en badbrygga, en sol pad, sittplatser, lagring, Trimplan, en akterspegel dusch, ett ankare med kedja och ett ankarspel.
Cabin

skillnad från de flesta motorbåtar av denna storlek, 1998 Carver Mariner 350 s skarndäck är placerade högt ovanför kabinen, och därför är dess stuga bredare och rymligare. Stugan har en soffa och matplats (som båda kan omvandlas till dubbelsängar), dusch och toalett, ett kök och en master hytt. I 1998 Carver Mariner 350 kan sova upp till sex personer.
Apparater och elektronik

1998 Carver Mariner 350 motoryacht har bestämmelser om TV-och telefonförbindelser. De tillgängliga eluttag möjliggöra tillsats av underhållning system som DVD-spelare, stereo och högtalare. Pentryt är normalt utrustad med en kyl och frys enhet, en spis, en mikrovågsugn, en kaffebryggare, en vattenkokare och ett handfat. Det finns också en ismaskin på flybridge.
Mekaniska och elektriska system

1998 Carver Mariner 350 motoryacht levereras med 12-volts DC ledningar och 110-Volt strömuttag. Det ger också luftkonditionering, 30-amp dockside service med kabel, batterier, en batteriladdare, en generator och en vattentank monitor. Addera navigationssystem

1998 Carver Mariner 350 motoryacht är utrustad med full instrumentering mätare, hydraulstyrning, auto-pilot, motor Synchronizer med mätare, kompass, radar, Roderlägesgivare, en VHF-radio och GPS.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103774.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.