Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur resa till Grekland med båt

De flesta resenärer till Grekland kommer med flyg. Om du vill komma till Grekland med båt, inkluderar ett stort antal kryssningsfartyg som inkluderar Grekland i sina resvägar, färjor i Grekland självt, och några färjor transport från Turkiet och Italien. Någon av dessa kan bokas online med lätthet. Saker du behöver
Computer
Internet
giltigt kreditkort
Valid
pass
Visa fler instruktioner
1

Besök en av de stora kryssningsfartyg mäklare online på Cruise.com. Här hittar fartyg med resvägar som inkluderar Grekland. Du kan hitta transatlantiska kryssningar från USA, Medelhavet kryssningar avgår från Spanien, Frankrike eller Italien, och grekiska ökryssningar som avviker från det grekiska fastlandet och resor i hela Egeiska havet.
2

Visit en av de europeiska eller Medelhavet biljett Sea färja mäklare webbplatser nästa på Greekacom.forth-crs.gr eller Ferries.gr. Dessa platser visar tillgängliga färjor till Grekland från andra hamnar i Europa. De stora linjerna löper från Italien (Ancona, Venedig, Bari och Brindisi), Albanien och Turkiet, och lämna passagerare i hamnar över hela Grekland och dess öar. Priser för färjorna går från omkring 46 euro (ca $ 62) och med januari 2011. Addera 3

Besök en av de inhemska grekiska mäklare färjelinje online på Gtp.gr. Dessa mäklare säljer rider på många grekiska mellan öarna och fastlandet färjor transport. Med hjälp av dessa platser, kan du resa i hela Grekland och dess öar till relativt låg kostnad och alla med båt. Färjorna används främst av lokalbefolkningen, men ser en kraftig ökning av turisttrafiken under sommarmånaderna.
4

Besök en operatör lyxjakt online på Rentayacht.gr. Uthyrning finns i alla storlekar, och priserna drivs enligt stil och bekvämligheter. Effekt båtar är högre i kostnad än segelbåtar på grund av användningen av bränsle, men båda är bra alternativ för lyx resenären. Gör önskad resplan känt när begäran om priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104057.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.