Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Carpet en Pontoonfartyget

Mattan på en ponton båt är installerad av tillverkaren på plattformen av båten innan sittplatser och räcke har installerats. Mattor kan ersättas med butiker båtreparationsverksamhet, ponton tillverkare båt eller av ägaren av båten. Du kan ersätta mattan på mindre än 24 timmar, vilket innefattar beredning, montering och torktid. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
1-tums plywood
Jigsaw
takspik
Måttband
Marine matta
Marine självhäftande
Spackel
Scraper
Carpet roller
X-Acto kniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort säten och rails med en skiftnyckel och skruvmejslar. Placera alla borttagna delar på en säker plats utanför båten. Märk all hårdvara för enkel ominstallation.
2

tag ena kanten av den befintliga mattan och börja dra mattan utanför av rälsen, sida och däck. Använd en skrapa för att underlätta avlägsnandet om limmet inte lätt släppa från mattan och ponton ytor båt. Skär av bitar av mattan med en X-acto kniv om den frigjorda mattan blir svårt att hantera.
3

Skrapa överskott av lim från däck, sidorna och räcken tills alla ytorna är slät.
4

Inspektera plywood däck. Identifiera eventuella områden som skadats av vatten eller överdriven användning. Skär de skadade områdena med användning av en sticksåg. Mät de områden där den skadade plywood har avlägsnats.
5

Mät, markera och skär bitar av plywood för att motsvara hålen. Sätt i de nya bitarna i hålen och säkra plywood till båten med takspik runt kanterna på varje ersättningsdelar.
6

Mät längden på båten. Detta är avståndet från utsidan av den bakre skena mäts över skenbredd, ner på baksidan sidan av båten, över däcket, upp främre sidan av båten och över bredden av den främre skenan. Mät bredden på båten från utsidan av den vänstra rälsen mätt över relingen bredd, ned vänster sida av båten, över däcket på båten, upp till höger och tvärs över den högra skenan.

7

Mät, markera och skär en bit av mattan som motsvarar dina mätningar från steg 6. Placera mattan så att bredden är horisontell. Rulla mattan och position IET inuti båten mot den främre skenan. Kontrollera att rullen är centrerat.
8

Applicera ett jämnt skikt av marina lim till toppen av den främre skenan. Fatta tag i mattan kast och anpassa den till den främre kanten av skenan. Använd en matta rullen att vidhäfta mattan till limmet och släta ut alla veck och bubblor. Kontrollera att alla kanter och hörn följer helt.
9

Upprepa Steg 6 i framkant, däck, bakkant och rygg järnväg i angiven ordning.
10

Applicera ett jämnt lager av marina lim på den vänstra kanten. Fäst mattan till kanten början längst ner, med hjälp av mattan rullen att släta ut alla veck och bubblor. Kontrollera att alla kanter och hörn följer helt.
11

Upprepa steg 8 på högra kanten, rätt tåg och vänster skena i angiven ordning.
12

Cut hål i mattan där någon hårdvara måste sättas in i skenan, sida eller däck på båten.
13

Byt rälsen och säten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104591.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.