Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur resa till Hawaii med båt

Vid ett tillfälle flera båtar och färjor gjort resan från Los Angeles till Hawaii på en regelbunden basis. Sedan tillkomsten av jet flygresor, dock har dessa punkt-till-punkt båttransporter fasats ut till förmån för snabbare, effektivare flygtrafik alternativet. Om du ändå vill ta en mer maklig resa från västkusten till Hawaii, överväga att gå med kryssningsfartyg, en modern alternativ till punkt-till-punkt-transporter. Saker du behöver
Kalender Review Karta över Hawaii
Visa fler instruktioner
hitta rätt båt
1 Använd nätet för att hitta vägen.

Sök en av utmärkta kryssningen endast resor webbplatser, vilket ger listor för alla tillgängliga avgångar till och från hamnarna i ditt val, de bästa priserna på marknaden och alla möjliga fartyg och kryssning alternativ linje. (Se Resurs 1.)
2

Hitta segling som passar din avgång hamn och resbehov datum genom att använda avancerade sökalternativ på resor hemsida. Väg de delar av tidpunkt, pris, bekvämligheter och resväg för att avgöra vilket som är bäst för dig. Kortare kryssningar tenderar att kosta mindre än längre kryssningar, men det är inte alltid så. Gå för det bästa urvalet av hamnar snarare än som betalas för att garantera en bra resa.
3 Ring för att få mest för din kryssning dollar.

Ring kryssningen mäklare snarare än att boka på nätet. Om du gör det kan du be företrädare om möjliga uppgraderingar, var de vill bo på skeppet, och vilken fartyget, om det finns fler än en som fångar ögat, är bäst för dig. Representanter kan ofta också hjälpa dig att hitta bra boende på resmålet webbplats.
4 p Om du planerar att göra resan tillbaka till din hemmahamn med båt också, gör en förfrågan nu och be om en rabatterat rundtursbiljett takt. Om du tar samma kryssningsrederi båda sätten du kommer ofta att vara berättigade till en rabatt. Diskutera detta alternativ med din kryssning representant och förhandla.
5 p Om du vistas i Hawaii för en tid innan han återvände med båt eller på annat sätt, fråga din kryssning linje om specialpriser partner hotel som kan vara tillgängliga . Inte automatiskt boka dessa hotell så många gånger de kommer att bli billigare att boka direkt med hotellet. Gör en jämförelse och göra ditt beslut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103759.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.