Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Dag kryssningar från St Pete, Florida

På en halvö väster om Tampa Bay, St Petersburg, Florida är ansluten till punkter söder och öster av broar och vägar, och ligger i ett område med massor av småbåtshamnar. Vandra ner nästan alla piren i området och fråga vem som helst om det är en dag-charterbåt i småbåtshamnen, svaret kommer alltid att vara "ja." Majoriteten av dagen-charterbåtar har inte webbplatser och kan vara svåra att hitta, men det finns några lättillgängliga dag-kryssning anslutningar. Dolphin Landings Charter Boat Co

fullservice kommersiell turné båt har offentliga och privata charter av många typer. Njut av en kryssning solnedgång cocktail eller resa till Shell och Egmont Keys, göra vissa fiske eller kryssning till en bra snorkling plats, eller bara tur om med familj och vänner samtidigt firar ett speciellt tillfälle. Dolphin Landing fartyg avgår från Pier downtown, St Pete beach och Merry Pier i Passagrille. Företaget har över 40 segelbåtar, offshore fiskebåtar och lyxkryssare kraft tillgänglig för någon dag-kryssning önskemål.

Dolphin Landings Charter Boat Center4737 Gulf Blvd.Saint Petersburg Beach, FL 33.706.727-365-4738dolphinlandings.com

Ultimate Catch Fiske och Cruising Charters

Skeppare på en amerikansk kustbevakning licensierade St Pete infödda, är denna dag-kryssning charter allt om fiske, även om icke-fiskande personer är också välkommen ombord. Fartyget --- a Luhrs 34-fots sportfish --- erbjuder en standard tre-timmars kryssning för sex eller mindre. För en längre turné, boka en halv, tre fjärdedels-eller heldagstur, och landa en stor en. Sätt red snapper, makrill, guldmakrill eller havsabborre på bordet efter en bekväm och rolig dag på havet.

Ultimate Catch Fiske och Cruising Charters1901 Passagrille WaySaint Petersburg, FL 33.706.727-667-1213ultimatecatchcharters.com


Captain Memo s Pirate Cruise

Och nu till något helt annat: ta 125 vänner ombord på Pirate lösen för en rolig kryssning med pirater och wenches, drycker och matsal, och vissa delfinsafari kastat i. Detta fartyg ser ut som the real thing men faktiskt kryssningar med dieselmotor istället under segel, och avgår Clearwater två eller flera gånger dagligen under två timmars äventyr. Även vid havet, njut av vatten-pistol slagsmål, skattjakter, dans och berättelser på öppet hav. De flesta kryssningar är öppna för allmänheten och privata charter finns tillgängliga.

Kapten Memo är Pirate Cruise 25 Causeway Blvd.Clearwater, FL 33767-2.064.727-446-2587captainmemo.com

Kapten Danny Guarino s Charters

avgår med begäran från Gandy, EG Simmons Park, Maximo Park, Pirates Point Resort och Resort på Little ramper harbor båt, tar denna öppna däck, center-cockpit motorbåt en till fyra personer ute på viken för fyra-till åtta-timmars kryssningar. Kaptenen har ett nätverk av 50 andra fartyg i området, alla med licensierade skeppare som erbjuder liknande tjänster till partier av alla storlekar. För beställnings-dagars kryssningar för alla typer av tillfällen, kontakta kapten Danny.

Kapten Danny Guarino s Charters825 Bayview DriveRuskin, FL 33.570.813-956-2010fishingguidetampabay.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103584.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.