Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man fixar en nedsänkt båtmotor

En utombordsmotor nedsänkt i vatten är ett kostsamt problem om förebyggande åtgärder inte vidtas omedelbart. Vatten i bränsleledningarna eller i motorn fouls tändstift och orsakar permanenta skador på motorn om vattnet inte tas bort omedelbart. Lyckligtvis, om du handskas med det omedelbart, är en nedsänkt motor salvageable. Att reparera en nedsänkt motor, måste du ta isär den, rengöra komponenter och låt dem torka och ersätta vätska. Saker du behöver
Phillips och platt huvud skruvmejslar
Hylsnyckelsats
Tändstiftshylsa
Wrench in
städtrasor
Tvättsprit
Ljus oljespray

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort motorn från batteriet. Töm gasen från tanken och bränsleledningar. Detta kräver att du loss bränsleledningarna och tömma dem. Ta bort de manliga och kvinnliga kontakter så att ledningarna kan rinna av och torka ordentligt. Häng bränsleledningar vertikalt. Ta bort tändstiften. Rengör dem med tvättsprit. Låt bränsleledningarna och tändstift för att torka över natten.
2

loss de delar från motorn. Ställ dem i solen för att torka. Vrid svänghjulet för hand när motorn är på sin sida för att tömma vattnet från cylindrarna. Häll tvättsprit på vev och cylindrar. Vrid svänghjulet att spola vev och cylindrar med alkoholen. Vänd motorn upp och ner och låt det torka över natten. Förbered motorn.
3

Spray inälvsprodukter av motorn med en lätt olja smörjmedel och göra samma sak med de delar du lossnat. Fäst de borttagna komponenterna och bränsleledningar och slangar. Byt kablar och tändstift, använder rätt storlek och gapping. Fyll på bensintanken och prime bränsleledningarna. Släng förorenade gasen ordentligt vid en bensinstation eller center för riskavfall.
4

Idle motorn i 20 till 30 minuter innan de fick igång. Övervaka prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104588.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.