Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Wire Battery Växlar

Batteri omkopplare används i många tillämpningar för att växla mellan två eller flera batterier som har anslutits. Ett batteri switch är vanligt förekommande i många typer av motorbåtar och segelbåtar att ge ström för att starta motorn samt att driva elektroniken. Ett batteri switch låter dig välja ett enda batteri eller att använda båda batterierna samtidigt. Saker du behöver
Måttband
Wrench
Skruvmejsel
Batterikablar
Batteribrytare
Visa mer Instruktioner
1

Bestäm var att installera batteriet omkopplaren i båten. Detta bör vara i ett läge nära batterifacket som är lättillgängligt.
2

Hitta avståndet från platsen för övergången till batterifacket, med ett måttband. Du kommer att behöva tre batterikablar av denna längd för att nå båda batterierna.
3

Hitta avståndet från solenoiden eller startmotorn till platsen av batteriet omkopplaren. Du behöver ett batteri kabel av denna längd.
4

Ta det positiva batteriet anslutningen från solenoiden eller starter och viktigaste batteriet, med en skiftnyckel.
5

Place indikatorn på batteriet omkopplaren i läge "Off".
6

Anslut först batterikabeln till den positiva polen på huvudbatteriet och den andra änden till terminalen # 1 plats på strömbrytaren, med nyckeln.
7

Anslut den andra batterikabeln från den positiva polen på det andra batteriet till terminalen # 2 plats på switchen, med nyckeln.
8

Bifoga ett extra batteri kabel till den gemensamma anslutningen på batteriet omkopplaren till där du tog bort batterikabeln från solenoiden eller startmotorn. Använd skiftnyckel för att ansluta kabeln till varje plats.
9

Anslut sista batterikabeln från minuspolen på det andra batteriet till marken anslutning, används för båten, med skiftnyckel.

10

Testa växeln genom att flytta väljaren till "1", "2" och "Alla". Testa varje möjlighet att se till att batterierna är korrekt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103454.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.