Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man gör en Cover Pontoonfartyget

Det finns två typer av båtkapell. En förtöjning lock används i säsongen när båten tillfälligt dockas. Det är lätt halkade på och av båten och är tillverkad av ett robust, vattentät men ändå andas. Detta skyddar din ponton från UV-strålar samtidigt hålla mögel och mjöldagg till ett minimum. Ett lock används vid transport eller förvaring ponton av säsongen. Det kräver en snävare passform och förstärkningar på kanter och hörn. Kraftiga vattentäta tyger är rekommenderas också, men i detta fall kommer det att vara nödvändigt att inkludera luftventiler i locket för att förhindra kondensation som leder till mögel och mjöldagg. Saker du behöver
Måttband
Marine grade tyg
industriell styrka symaskin
Silvertejp
magi markör
Saxar
Kabelgenomföringar
Stark gummiband
Vägt väskor
Visa fler instruktioner
1 Förtöjning omslag används när båtarna är tillfälligt inte används.

Mät längden på din ponton från för till akter över alla strukturer. Lägg 12 inches för enkel. Mät bredden på tyget och subtrahera 2 inches. Dividera den första beräkningen av den andra en. Detta är det antal tygpaneler du behöver för att sy ihop. De 2 inches är för en 1-tums sömsmån på båda sidor av panelen.
2 Naptime i Venedig, Italien.

Mät bredden på båten över strukturerna i varje söm punkt. Lägg 6 till 12 inches för enkel och fållar. Skär panelerna som du går. Mängden lätthet du besluta om beror på vilken typ av täckning du bygger.
3 För lagring under vintermånaderna en kraftigare, mer monterade trailer lock används.

Sy samman panelerna i rätt ordning, räta mot räta, och se till att varje panel är perfekt centrerad över ena bredvid det. På baksidan av omslaget, vik över sömsmånen åt sidan och sy en sticksöm den på plats med matchande tråd. Detta förstärker sömmen och hindrar vatten från att tränga in
4

Center locket över pontonen inifrån och ut. Låt den hänga naturligt. Skär vertikala slitsar i fållen då det verkar hänga tafatt. Tejpa locket till skrovet varje 18 inches eller så. Mögel luckan till båten genom att klämma överflödigt tyg utåt och häftning i tillfällig dart och sömmar. Använd markör för att spåra de punkter som vilar mot båten strukturer. Dessa punkter bör förstärkas med extra tyg, speciellt om du designar en släpvagn lock..
5

Trim överflödigt tyg 1 tum bortom krampa linjer Ta bort locket och sy i de nya sömmarna. Vik över sömsmånerna och top-sy dem åt sidan i matchande tråd. Förstärk kanter och spetsar vila. Vänd sidoluckan rakt ut. Hem botten.
6

Lägg genomföringar och vägda påsar om du gör en förtöjning lock. För en släpvagn täcka, kan du också använda kragarna men med en stark elastisk tråd spetsad genom och binds tätt mot båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103357.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.