Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man knyter Rigg Knop

Rigg är den nautiska termen för den utrustning som används för att hantera en segelbåt . Den innehåller raderna , kedjor och tackla används för att köra segel och master av fartyget . Seglare använder hundratals knop för att arbeta i riggen på ett fartyg , men att veta några grundläggande knop kommer att ge en ny sjöman en bra start . Den korta änden av repet som är knuten kallas " fria änden ", medan den längre delen som bär tyngden kallas " stående delen . " Instruktioner
1

Gör en ögla i den fria änden av linjen , över toppen av den stående raden , för att knyta en åtta Knot , eller " propp knut . " Kör linje upp bakom den stående linjen , gör en annan slinga . Kör slutet av raden ner genom den första slingan och dra åt. Det ska se ut som en åtta .
2

Gör en liten ögla , eller " öga " flera inches upp linjen att knyta en Bowline . Trådens ände av repet igenom den lilla öglan , vilket gör en större slinga. Kör den fria änden av raden bakom den stående linje, sedan genom den första ögat en andra gång. Dra åt , vilket skapar en stor slinga som innehas av knuten .
3

Lägg två linjer parallella med Knyt en råbandsknop , eller " revfnurra . " Placera den vänstra linjen över höger och vrid den bakom och igenom . Placera linjen nu på rätt över den vänstra linjen och vrid den bakom och igenom . Dra åt hårt . Du bör ha en symmetrisk knut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103405.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.