Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Specifikationer för 150 hk Johnson

The Johnson HP 150 är en typ av utombordsmotor, som är en fristående framdrivningssystem används av båtar. Den innehåller en motor, en växellåda, och en propeller eller jet-enhet. Utombordare flytta båten framåt och kontrollera styrningen genom svängning vänster och höger. Den "skedda," eller bottenflik, kan också fungera som ett roder när utombordaren inte är igång. Johnson motorer producerades av Johnson Motor Company, som grundades 1921 av de fyra Johnson bröder. År 1935 köpte Outboard Marine and Manufacturing Company (OMC) Johnson Motor Company. År 2001 köpte Bombardier OMC, och Johnson varumärket avbröts. Allmän specifikation

2000 Johnson HP hade 150 hästkrafter och fördrivna 158 cubic inches. Hästkrafter är en mätning av effekt som motsvarar cirka 750 watt. Förskjutningen syftar på hur stor motorn är.

Borrning x slaglängd denna motor var 3,6 x 2,59 inches. Hålet hänvisar till diametern av cylindern där kolven rör sig upp och ner, och slaglängden är avståndet som kolven rör sig upp och ner inuti cylindern.

Johnson 150 hade 6 cylindrar, använde en förgasare för bränsle induktion, och hade optimala varvtal på 4500-5500 rpm. Den vägde 370 £. Addera Gears

utväxling, eller förhållandet mellan antalet kuggar på kugghjulen, var 1,86:1. Det hade FNR, eller framåt /neutral /back, växlar. Växelaxeln, vilket är axeln att kugghjulen är monterade, var 20 inches lång.
Systems

Denna motor hade en 35 amp generator, vilket är den anordning som omvandlar mekanisk energi till elektrisk energi. Det brukade termostat och tryck kylning.

Styrningen för denna motor var fjärr, vilket betyder att det är stelt var kopplad till båten. Den eliminerande, vilket är hur luft vid ett tryck större än uteluften trycker avgaserna ut ur cylindern, var slingspolning. Detta innebar att spolningsregionen luften loopar runt cylindern och skjuter ut den kvarvarande avgaser, snarare än att flöda i en enhetlig riktning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103751.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.