Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vinterförbereder en 60-HP Mercury Motor

Din 60-HP Mercury motor behöver särskild vård innan vinterförvaring. Motorn använder sjövatten för att kyla den, när den är igång. Det vatten som finns kvar i motorn måste avlägsnas för att undvika korrosion och skador på motorblocket. De leveranser och verktyg för att vinterförbereder din motor kan köpas på någon båt butik. Du kommer att behöva tillgång till en vattenkälla i syfte att göra det vinterförvaring. Processen tar cirka en timme. Saker du behöver
Bränsle stabilisator
Wrench in Flighter Garden slang ansluten till vatten källkodspaketet outdrive muffar
Imma olja
Visa fler instruktioner
1

Häll lämplig mängd bränsle stabilisator i bränsletanken. Se flaskans etikett för rätt förhållande.
2

Lossa och ta bort båtens avtappningsplugg, med hjälp av en skiftnyckel. Pluggen är på baksidan av båten, nära botten. Detta gör att vattnet du kommer att rinna ur motorn rinna ut ur botten av båten. Addera 3

Öppna locket motorrummet. Lokalisera gnistskyddet, som är monterad på förgasaren. Det är en rund luftfilter som hålls till förgasaren med en mutter. Ta bort denna mutter med en skiftnyckel och ta bort gnistskydd från förgasaren.
4

Anslut trädgårdsslangen till outdrive muffar genom att skruva ihop dem vid anslutningen. Placera outdrive muffar runt nedre enhet av outdrive. Säkerställ att outdrive muffar fullo täcker öppningarna på vardera sida av outdrive.
5

Slå på vattnet källan och låta vattnet nå outdrive muffar. Om luftfickor i slangen, låta dem arbeta genom slangen.
6

Starta motorn och låt den gå på tomgång i minst 10 minuter.
7

Spraya imma olja i och runt förgasaren tills motorn stannar. Byt gnistfångaren, och dra åt muttern med en skiftnyckel.
8

Stäng av vattnet källan off. Ta bort outdrive muffar från den undre enheten i outdrive.
9

Leta avtappningspluggarna på själva motorblocket. Se din bruksanvisning för drain-kontakten plats, eftersom varje modell är annorlunda. Ta bort avtappningspluggen med en skiftnyckel, och låta vattnet tömmas ur motorn innan du sätter tillbaka avtappningspluggarna och dra åt dem med en skiftnyckel.
10

Ställ batteriets strömbrytare på båten till " off "läge. Om du inte har ett batteri switch, helt enkelt ta bort den negativa kabeln från batteriet med en skiftnyckel. Den svarta kabeln är den negativa kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103825.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.