Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Seal Aluminium Pontoner

En läckande aluminium ponton kan förlora sin flytförmåga om det skadade områden inte repareras i tid. Att sätta upp en reparation bara gör saken värre, och onödiga förseningar kan resultera i att din båt är instängda. Tätning en aluminium ponton är inte svårt, så det finns ingen anledning att förhala. Allt du behöver är lite tid, några verktyg och en torr plats där du kan arbeta. Din aluminium ponton kommer att vara så gott som ny, och du kommer att smuttar lemonad på sjön innan du vet det. Saker du behöver
Cleaning rag
Ström sander
Skyddsglasögon
Grov-grit sandpapper
fint slippapper
Aluminum kitt
Vattentät epoxi tätningsmedel
Metal polish
Visa fler instruktioner
täta läckan
1

Inspektera ponton för skador. Titta efter sprickor, punkteringar eller busted sömmar. Hitta den exakta källan till läckaget.
2

Flytta pontonen till en torr plats. Denna reparation innebär att tillämpa vidhäftande material till aluminium ponton. Limmet fastnar inte om pontonen är våt.
3

Rengör området runt källan till läckan med en trasa. Sand området med hjälp av ett grovt slippapper. Detta planar alla ytor inkonsekvenser och hjälpa limfogen till aluminium.
4

Skaffa aluminium kitt från din lokala marina eller järnaffär. Tillämpa detta på det skadade området av pontonen. Vara noga med att täcka sprickan eller hålet helt.
5

Sand den reparerade ytan med ett fint slippapper när spacklet har torkat.
Förhindra framtida läckor

6

Slipa försiktigt pontonen till grov upp ytan. Torka av ytan med en trasa för att säkerställa att inget skräp kvar.
7

Applicera ett lager av vattentät epoxi tätningsmedel till aluminium yta. Detta fungerar som ett extra lager av skydd mot skador.
8

Applicera ett lager av metall polish till pontonen yta.
9

Låt ponton tillräcklig tid att torka innan sätta den tillbaka i vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103988.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.