Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Typer av Bojar

säkert att driva en båt, är det viktigt att förstå de olika bojar som används av myndigheter, t.ex. kustbevakningen. Medan vissa kanske tror att alla bojar är samma, det finns vissa typer av bojar som kommunicerar mycket specifik information till båtägare så att de kan undvika faror, vara medveten om särskilda omständigheter på vattnet, eller få påminnelser om metoder som är förbjudna. Burkar och nunnor

Kan bojar är gröna och formad som en burk på toppen. Kan bojar markera den högra sidan av en kanal som lämnar en hamn. Nun bojar är röda och toppen är formad likt en nunna hatt. Nun bojar fastställs för att markera den vänstra sidan av kanalen lämnar en hamn. Båtar kan säkert navigera ut ur en hamn utan grundstötning eller in stenar genom att följa kanalen markeras av burk och nunnan bojar.
Daymarkers

grunda områden kan komma upp i vattendrag utan en båtägare att kunna se dem i tid. För detta ändamål är daymarkers placerade för att beteckna grunda områden som kan vara ett problem på en båt. Daymarkers finns i både rött och grönt. Gröna daymarkers indikerar det grunda området är till höger om bojen medan röda daymarkers indikerar det grunda området är till vänster.
Tände Bojar

Upplyst bojar ser ut som större kan bojar med en stor blinkande ljus monterad på toppen. Lighted bojar placeras i djupt vatten och kan vara antingen röd eller grön. Den upplysta bojar placeras för att hjälpa fartyg navigera både dag och natt. Markörer

Safe vatten markörer har röda och vita vertikala ränder
Safe Water. Dessa bojar placeras i mitten av kanaler eller fairways som lämnar en hamn. Ett säkert vatten markör är en signal om att vattnet på båda sidor av bojen är säkert att passera eftersom det inte finns några hinder som finns.
Special Purpose

särskilda ändamål bojar kommunicera ett stort antal meddelanden. Ett speciellt syfte boj kan lätt identifieras eftersom det är gult och har ett gult ljus. Oftast ett tecken på bojen kommer att låta båtägare vet det specifika budskapet bojen har lämnat för att kommunicera, till exempel att ett visst område är begränsad för militära övningar eller har specificerats för fisk fångst.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103580.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.