Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Behöver du en platt halmhatt körkort för att köra en båt i Kalifornien?

Till skillnad från vissa andra stater med licenskrav , behöver du inte en särskild licens för att driva en båt i Kalifornien . Men vissa förordningar diktera vem som kan driva en båt i statens vatten . Ålderskrav

Du måste vara 16 år eller äldre för att använda en motoriserad fartyg på 15 hästkrafter eller mer i Kaliforniens vatten själv . Denna begränsning omfattar vattenskotrar . Båtägare åldern 12 år och äldre kan använda en motoriserad kärl så länge de står under tillsyn av en vuxen 18år eller äldre .
Båtsäkerhet Klasser

Båtägare är krävs för att klara en klass båtliv säkerhet godkänd av California Department of båtliv och vattenvägar om de fälls för brott mot Hamnar och sjölagen , den federala trafikreglerna eller statlig båtföreskrifter . Om dömts för ett brott , måste en person slutföra kursen och lägga fram bevis för färdigställande inom sju månader från den fällande domen .
Tidsbegränsningar

Riders inte kan använda vattenskotrar av 13 meter eller kortare från solnedgång till soluppgång i Kalifornien vatten . Detta inkluderar vattenskotrar med ordentlig navigering lampor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103858.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.