Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Marine Varmvattenberedare Installation

Det kan vara bra att ha en varmvattenberedare på båten , speciellt om du har en dusch . Installera en marin varmvattenberedare är enkel jämfört med en hem-system på grund av användningen av slangar i stället för rör och bristen på fasta väggar . Sammansättning

Marina varmvattenberedare system består vanligtvis av tanken , varmvattenberedare enhet , pump och slangar . Ventiler och filter är också bra saker att ha i systemet för säkrare användning och vissa system har en ackumulator som minskar pumpskifte . Värmaren består av ett elektriskt värmeelement och ett spiralformat rör som kallas en värmeväxlare .
Typer
p Det finns elektriska och manuella pumpar för marina system varmvattenberedare . Elektriska pumpar fungerar genom trycksättning vattensystemet trycka vattnet uppåt . Manuella pumpar drivs av en hand eller fot pump intill tappen som används . Manuella pumpar hålla mindre vatten, vilket kan vara ett bekymmer för båtfolket bort från land under en längre tidsperiod. Tankar kan vara polyeten ( en hård plast ) eller tillverkade av en flexibel blåsa som expanderar till mängden vatten i det .
Placering

Vattentanken bör placeras lågt i båten så att den inte påverka jämvikten . Vatten är tungt och en full vattentank nära toppen av kärlet kan kasta bort din båtens trim . Värmeelementet är placerad mellan tanken och huvudet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104118.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.