Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Monteringsanvisning för en MotorGuides

MotorGuides rosett montering system kan du installera en trolling motor på fören av båten. Trolling motorer kan du flytta runt med båtens elsystem snarare än gas eller dieselmotor. MotorGuides gör flera olika modeller av monteringsalternativ som inkluderar både fasta och flyttbara fästen. Välja lämplig plats och typ av montering är viktigt att säkerställa att monteringspunkterna fungerar korrekt. Saker du behöver
Shop trasa
Marker
Borrmaskin
Penetrerande smörjmedel
kryssmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner

1

Välj lämplig plats på fören av båten för att montera fästet. Platsen bör vara så jämn som möjligt och mot framsidan av båten. Se också till att det finns tillräckligt med utrymme för att fästa låsmuttrar på botten av berget.
2

Torka av området med en trasa. Den glasfiber däck måste vara fritt från skräp och fett innan installationen kan påbörjas.
3

Placera den nedre halvan av monteringssystemet på däck på båten. Med markören, markera platsen för de fyra monteringshålen i botten av fästet. Ta bort fästet från däck och kontrollera att markeringarna syns på däck på båten.
4

Borra hål i däcket. Använd en vass 1/4-tums borr för att borra hålen. Borra sakta och använd korrekt smörjning såsom WD-40 eller någon annan penetrerande smörjmedel. Torka bort eventuellt skräp med butik trasa.
5

Place de medföljande gummi brickor på däck på båten så att de följer upp med borrade hål i däcket. Dessa brickor kommer dämpa fäste och skyddar mot skador från vibrationer.
6

Placera monteringssystem på däck och sätt i de fyra bolt skruvarna genom fästet och in i de borrade hålen. Använd Phillips-skruvmejsel för att skruva fast bultarna på plats.
7

Fäst den medföljande brickor och låsmuttrar till botten av bultarna som håller fästet till däck. Använd skiftnyckel för att dra åt låsmuttrarna.
8

Vänd på övre halvan av berget tillbaka på den nedre halvan. Kolla in det för godkännande av däck och kontrollera att den viks helt. Fästet är redo för en trolling motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104345.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.