Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

1996 Sea-Doo GTI Specs

Bombardier Recreational Products och Bombardier, Inc., är välkända kanadensiska tillverkare av fritidsfordon, inklusive sin linje av Ski-Doo snöskotrar, Can-Am ATV och Sea-Doo vattenskotrar. Den 1996 Sea-Doo GTI är en post i Sea-Doo: s fritids linje av vattenskotrar. Motor

Sea-Doo GTI utrustad med en 718,2-cc motor. Denna motor är försedd med två Mikuni BN-38i membrantyp förgasare och har ett kompressionsförhållande på 6.2:1. Hålet i den här motorn mäter 82 mm, och det finns en 68-mm slaglängd. Addera Propulsion

Sea-Doo GTI utrustad med en Bombardier Formula framdrivningssystem , med en enda pump skede stråle. Pumphjulet är 139,5 mm i diameter, gjord av rostfritt stål och inställd på att rotera i moturs riktning. GTI är utrustad med en direkt-transmission med en splineskoppling.


Mått och Kapacitet The Sea-Doo GTI är 119 inches lång, 47 inches bred och 37,4 inches hög. Den har en torrvikt av 371 pounds och rymmer maximalt av 496 pounds. Bränsletanken rymmer högst 12 liter vanlig blyfri bensin. Det maximala antalet passagerare som kan säkert rymmas by the Sea-Doo GTI, förutsatt att de inte överstiger den högsta tillåtna vikt, är tre.
Material

Skrovet av Sea-Doo GTI är tillverkad av ett kompositmaterial och har en stator mässing. Jet pumphuset, venturirör och munstycket är alla tillverkade av plast. Ljuddämparen är tillverkad av aluminium, och bränsletanken är gjord av polyeten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103753.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.