Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vilka är fördelarna med Trimplan på Toppfart ?

Många båtentusiaster njuta lägga till tillbehör till sina båtar , särskilt om förbättrande hjälpmedel i prestanda . Trimplan är ett sådant tillägg som kan hjälpa båtägare nå toppfart med mindre ansträngning från båtens motor . Funktion

Trimplan är typiskt rostfria platta ytor som är knutna till den bakre undersidan av en båt . Deras användning resulterar i båten sitter på toppen av vatten i stället fören pitching uppåt som dreven nedåt in i vattnet. Båtens kapten kan styra sin vinkel med antingen ett elektroniskt eller hydrauliskt system .
Fördelar

Eftersom trimplan hjälpa till att hålla båten hyvling på vattenytan , båtens motor behöver inte arbeta så hårt för att nå topphastighet . I själva verket , i full fart , kommer båten att använda mindre bränsle eftersom det finns mindre yta av båten vidröra vattnet .
Betydelse

båten på en nivå plan i toppfart , trimplan tillåter båtägare att få bättre sikt . Ingen behöver längre båtägare behöver se över den lyfta fören för andra båtägare eller hinder , vilket skapar en säkrare miljö .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104215.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.