Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Vad är ett vindkraftverk på en båt?

Båt vindkraftverk eller vindkraftverk, använder vindkraft för att generera el för båt elektriska behov. Vindkraftverk levererar energi till båtens batterier som strömförsörjning för till exempel belysning och kyl. Vindkraftverk är vanligen ses på långväga cruising segelbåtar, speciellt båtar förankrade i varma klimat med genomgående starka passadvindarna. Beroende på den förankrade fartygets elektriska användning, kan ett vindkraftverk fördröja behovet att använda motorn ström för att ladda batterierna. Komponenter

Förenta staternas Department of Energy konstaterar att samtliga vindkraftverk har två eller fler blad för att fånga vindkraft. Blades är anslutna till en generator som omvandlar vindenergi till elektricitet. En vindmätare övervakar vindhastigheten, och berättar en styrenhet då att stänga av maskinen på eller av. En broms kan anlitas för att stänga av enheten i nödsituationer. Övriga mekaniska komponenter bidrar till att styra vindgeneratorn orientering till vinden.
Laddningsbehov

Jämfört med solenergi, vindkraftverk producera el i mer varierande väderförhållanden . Defender Marine rapporterar att i regioner där vindarna genomsnitt minst nio miles per timme, vindkraftverk producerar energi (och el) oavsett om det är soligt eller molnigt. Solpaneler kan bara fungera väl när det är soligt. Försvarare säger att när dollar är lika investerat i solenergi och vindkraft generationens utrustning, producerar vinden generatorn upp till fyra gånger mer el.
Noise Reduction

Många vindkraftverk har traditionellt producerat irriterande "fladdra" eller "whop-whop-whop" ljud i vindar över 35 miles per timme. Earthtech Produkter konstaterar att vindkraftverk controllers kan numera elektroniskt övervaka vindstyrka och blad energi produktionen. När bladen uppnår bästa effekt, saktar styrenheten ner dem för att minska bruset. I kraftiga vindar, är konstruerad för att producera mindre ström, men också mindre buller. Kan installeras ombord på båtar av varierande storlek
Källor

Sju vindkraftverk varumärken. Onpassage.com, en cruising yacht resurs, konstaterar att några av generatorerna är konstruerade för mindre segelbåtar och har lättare konstruktion utan prestandaförlust. Övriga vindkraftverk är kraftigt byggd, och är konstruerade för tuffa förhållanden i oceanseglatser med stark till svåra vindar. En nyare modell inkluderar mikroprocessor-styrda funktioner som resulterar i mer laddningskapacitet med mindre total buller.
Varning

Vid drift ett vindkraftverk på en båt, höjer enheten i en sällan använda platsen som Stern, eller väldigt bakre delen av båten. Installera vindgenerator på en hög och hållbar pole mycket högre än besättningsmedlemmar som normalt kan nå. Har aldrig försöka röra bladen medan enheten är i drift. På grund av de vindkraftverk knivarnas höghastighetsrotation, allvarlig skada eller värre kan orsaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103632.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.