Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man reparerar teak på en båt

Teak är ett träslag som kan användas för många tillämpningar, såsom en badbrygga på en båt. Om teak börjar försämras, kommer det att behöva bytas ut. Detta är ett projekt som du kan göra i slutet av båtsäsongen eller i början. Du kan reparera teak på en båt genom att först bestämma vilka, om några, teak behöver ersättas eller på nytt klar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Måttband
teakplankor
Cirkulära sågar
Teak olja
Paintbrush
Borrmaskin
Show Mer Instruktioner
1

Hitta och ta bort skruvarna som används för att säkra plattformen till den bakre eller aktern av båten med en hylsnyckel. Vrid nyckeln moturs för att ta bort bultarna och sedan ställa dem åt sidan.
2

Bestäm hur många plankor på plattformen kommer att behöva bytas ut. Hitta och ta bort skruvarna som håller fast plankorna till plattformen med en skruvmejsel och ställ dem åt sidan. Ta den gamla teak plankor från plattformen.
3

Mät längden på de gamla plankor med ett måttband. Överför måtten till de nya teakplankor och markera var de kommer att behöva sänkas med en penna.
4

Skär teakplankor till önskad längd med cirkelsåg. Ansök teak olja på de skurna plankor med en pensel för att matcha de befintliga plankorna vid behov.
5

Place plankorna på plattformen och markera platsen för skruvhålen med blyertspenna. Ta plankorna borra sedan ett litet hål på varje märke med borrmaskin för varje skruv.
6

Ställ plankorna på plats och säkra dem till plattformen med skruvarna med skruvmejseln.

7

Ställ plattformen på plats på baksidan av båten och fäst det med bultarna, med hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103633.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.