Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur täta en extern Monteringsfäste Givare

Det är mycket viktigt att täta alla pilothålen och hål kabel Vid montering av en givare med en extern fäste. Om saker är felaktigt förseglade, kan resultatet bli vattnet sipprar in i båten eller slitna och trasiga kablar givare. Efter borrning rikthålen för kabelklämmor och kabel-fodral, givaren hålet borrats i akterspegeln och givarkabeln matas genom den. Tätning allt tar bara några minuter och vem som helst kan göra det. Saker du behöver
1 tub, marint silikontätningsmedel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna ett rör av marint silikon. Stryk på tätningsmassa på givarens påbyggnadstillbehör fästskruvarna med marint silikon. Lägg en klick av tätningsmedel över pilothålet. Passa in externa monteringsfästet med styrhålen, så att hörnet närmast centrumlinjen av båten i linje med hörnet där akterspegeln och båtens botten möts. Skruva in skruvarna i rikthålen med en Phillips-skruvmejsel.
2

Stryk på tätningsmassa på kabelklämman fästskruvar med marint silikon. Lägg en klick av tätningsmedel över rikthålen. Skjut den nedre kabeln klämman över givarkabeln. Starta skruven kabelklämma i testhålet. Justera givarkabeln så det finns ungefär 3 inches av slack mellan kabelklämma och givaren. Dra den undre skruven kabelklämma. Upprepa proceduren med den övre kabelklämma skruv, lämnar inget slack mellan den första och andra klämmor.
3

Täta hålet givarkabeln i akterspegeln med marint silikon. Se till att det är marint silikon mellan akterspegeln och kabeln för att hålla kabeln från nötning.
4

Lägg en klick av marint silikon på varje kabelskyddet monteringshålen. Stryk på tätningsmassa på skruvarna kabelskydd med marint silikon. Skjut fästskruvarna genom monteringshålen i kabelskyddet. Kör fästskruvarna i rikthålen och dra åt dem.
5

fylla tomrummet mellan kabelskyddet och akterspegeln med marint silikon, slutföra tätning av den yttre hållaren monterad givare.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104655.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.