Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Boat Dekaler

Dekaler är ett perfekt sätt att klä upp din båt, speciellt om du äger en vanlig vit hantverk. Dekaler är enkla att installera och hålla, så att du kan skräddarsy din båt efter dina önskemål. De flesta dekaler kommer med intrikata bokstäver för att visa upp ägarens namn eller grafik att markera hela båten. Du kan använda flera metoder vid tillämpningen båt dekaler. Det enklaste är genom den våta metoden, med tvål och vatten för att fästa dekalerna. Saker du behöver
flytande diskmedel
Vatten
Rag
Maskeringstejp
Sprayflaska
Visa fler instruktioner
1

Rengör exakta plats på båten där du vill installera dekalen. Använd tvål och vatten för att rengöra ytan på din valda plats och låt den lufttorka i några timmar.
2

Applicera maskeringstejp för att markera omkretsen av det område där du kommer att tillämpa båten dekalen . Addera 3

Häll tio droppar flytande diskmedel och en kopp vatten i en tom sprayflaska. Blanda de två ingredienserna tillsammans genom att försiktigt skaka flaskan.
4

Spray området båten där du vill installera båten dekalen. Se till att hela området är tillräckligt våt för dekalen att fästa till båten. Spraya samma blandning på dekal.
5

Separat stöd från dekalen med fingrarna och placera dekalen på båten. Dekalen bör emellertid sitt översta lagret fäst.
6

Justera positionen av dekalen vid behov. Avlägsna bubblar under dekalen genom att arbeta från mitten av dekalen till de yttre kanterna med sidan av handen. Låt dekalen i minst en timme för att låta limmet härda.
7

Ta bort det översta papperet lagret från dekalen och låta hela konstruktionen att binda med ytan på båten under minst två till tre dagar, och sedan ta bort resterna av limmet med rengöringsvax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103968.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.