Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ändrar en Impeller Sea Water på en 350 Mag Motor

Du borde byta ut pumphjulet havsvatten i din 350 Mag varje säsong. Det drar in vatten för att kyla motorn. Slitna pumphjul kan inte dra rätt mängd vatten, vilket gör att motorn överhettas. Fläkthjul är ganska billigt att köpa hos din lokala båt butik. Du måste verifiera året och outdrive modell av din motor för att säkerställa att du köper rätt pumphjulet. Saker du behöver
Container
Flathead skruvmejsel
Wrench in
växellådsolja
Visa fler instruktioner
1

Placera gasreglaget i läge framåt .
2

Placera en behållare under avloppet skruven på undersidan av outdrive nära skedda. Ta avloppet skruven med en skruvmejsel och låt växellådsolja rinna.
3

Ta bort skruvarna som håller fast den nedre enheten av outdrive till den övre enheten med en skiftnyckel. Dessa bultar är belägna i centrum av den outdrive mellan de två flänsarna. Det finns tre bultar på varje sida.
4

Ta bort den nedre enheten av outdrive noggrant genom att sänka den från den övre enheten. Drivaxeln spindel kommer att knytas till den undre enheten, använda extrem försiktighet för att undvika skador växlarna
5

Leta upp och ta bort de fyra skruvarna som håller fast impellerhuset till outdrive med en skiftnyckel.. Pumphjulet höljet monteras till toppen av den undre enheten. Drivaxeln spindel sträcker sig ut ur impellerhuset.
6

Dra fläkthuset mot dig och bort från drivaxeln spindel.
7

Dra pumphjulet från drivaxeln med händerna. Installera den nya impellern på drivaxeln spindeln och dra den nedåt mot outdrive. Byt ut enheten fläkthuset och installera de fyra bultarna. Dra åt dem med en skiftnyckel.
8

tillbaka lägre enhet av drivaxeln på den övre enheten. Iaktta försiktighet för att undvika skador på redskap som du höjer upp till den övre enheten. Rikta hålen och montera bultarna. Trä muttrarna på motsatt sida och dra åt dem med en skiftnyckel.
9

Fyll växellådsolja genom att skruva slangkopplingen som kom med växellådsolja på avtappningspluggen. Ta avluftningsskruven på toppen av outdrive med en skruvmejsel. Den luftningsskruven är nära den fyrkantiga delen av outdrive på sidan.
10

Pump växellådsolja i outdrive tills det tränger ut ur ventilationshålen. Avlägsna slangen kontakten och montera avtappningspluggen. Dra åt avtappningspluggen och avluftningsskruven med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103832.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.