Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Gimbal Bearing Borttagning

Det är lätt att säga när en Gimbal lagret misslyckas. Det gör ett morrande ljud när ute-enheten stängs i endera riktningen. Gimbal kullager misslyckande är inte oftast resultatet av ett annat problem, såsom en trasig eller läckande bälgar tillåter vatten att rosta lagret. Ta bort en Gimbal lager är något som de flesta båtägare ta ett pass på och låta en professionell handtag. En skicklig gör-det-självare, å andra sidan, kan utföra avlägsnande av Gimbal lagret. Saker du behöver
låsringstången
Gimbal lageravdragare
Visa fler instruktioner
1

Ta drevet. Se drevet tillverkarens verkstadshandbok för borttagning instruktioner för specifika drev.
2

Ta kardanringen lagret snäpp genom att stiften i en låsring tång i hålen på låsringen och pressa snäppringen tång för att komprimera snäppringen, släppa det från sitt säte. När snäppringen är ur sitt säte, dra låsringen rakt ut, fortfarande komprimerade, med snäppringen tång.
3

Komprimera käftarna på Gimbal lageravdragare för hand och infoga lageravdragare i innerbanan av Gimbal lagret. De käftar avdragare är fjäderbelastade och kommer att släppa när käftarna rensa lagerbanan.
4

Skjut glidande handtag delen av Gimbal lageravdragare, kraftfullt bort från lagret tills den träffar stannar vid slutet av avdragare. Upprepa tills Gimbal lagret är ur kardankåpa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104592.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.