Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Definition of Life Raft

En livflotte, ibland också kallas ett liv båt, är en outnyttjad livräddningsfarkoster som används när du reser i eller över djupt vatten, såsom en ocean. Uppblåsbara livflottar är numera vanligt på passagerar-och fraktfartyg, och vissa trafikflygplan. Definition

Merriam-Webster Online Dictionary definierar livflotte som ett substantiv som betyder "en flotte oftast gjorda av trä eller en uppblåsbar material och utformad för människor tvingas in i vattnet."

Historia

Enligt Merriam-Webster Online Dictionary, datum termen, livflotte, tillbaka till 1819, och kan ha ersatt termen, jolle, vilket innebär en liten båt, som går tillbaka till 1700-talet. Tidiga livflottar bestod av trä eller andra stigande material som bands samman.
Använder

Enligt Nova Online, blev uppblåsbara livflottar vanligt på sjöfart fartyg på 1950-talet, som ersätter mer skrymmande och dyra livbåtar. På 1960-talet blev livflottar obligatoriskt på alla passagerar-och fraktfartyg.
Livbåtar

Fristående stål livbåtar byggdes så tidigt som i början av 20-talet men på grund av vikt och kostnad, de blev aldrig populär. På 1960-talet var lättare, glasfiber livbåtar konstruerade för kommersiella olje-borriggar.
Funktioner

International Organization for Standardization, säger att de flesta livflottar bör ha akut foodrations och dricksvatten, nödraketer och röksignaler, fiske kit, första hjälpen kit, sjösjuka medicinering och annan utrustning för att möjliggöra överlevnad för flera dagar till en vecka. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103473.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.