Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så här ansöker Marine Grade Varnish

Marine lack (spar lack) skyddar träet från effekterna av väder och våta miljöer. Trä som är klar ljus (färgade och lackerade) är normalt belagda med flera lager av lack. Lacken torkar tydliga och tar fram säden och naturliga skönheten i träet. Lacken skikten bildar ett hårt skal som skyddar träet från nötning och stötskador. Lämplig för användning i exteriör och marina applikationer, är Spar lack appliceras med enkla tekniker. Att upprätthålla en god lager lack är en avgörande del av träbåt del underhåll. Saker du behöver
120-grit sandpapper
Slipa sealer
Marine lack
Fin-borst pensel
Stålull
Lack tunnare
Målare trasor
Visa fler instruktioner
1

Sand det område som ska lackas med 120-slippapper. Sand eventuella ojämna områden ut och lämna en jämn finish på arbetet. Detta kommer att öppna säden att acceptera fläcken och ge arbetet "tand" för sealer att binda till. Fläck träet vid denna tidpunkt om så önskas. Låt fläcken torka helt.
2

Ansök slipning sealer med en pensel. Coat hela arbetsytan. Sealer suger in i träet och bildar en bindning med de efterföljande lager av lack. Låt sealer att torka helt.
3

Gnid arbetet ner med stålull. Den slipning sealer kommer att höja träets ådring och lås den på plats. Sand arbetet tills den känns smidig i handen och uniform. Ta bort alla slipdammet genom att torka av arbetet med en trasa.
4

Måla på ett lager lack. Coat arbetet helt men inte så tungt att det bottnar eller springer. Låt lacken torka helt.
5

Gnid arbetet ner med en färsk bit stålull. Ta inte bort slipdamm.
6

Fortsätta tillämpa rockar och gnugga in mellan tills de håligheter som skapats av spannmål är alla fyllda i, eller tills du får tre lager lack. Gnugga inte det sista lagret av lack efter det torkar.
7

Skölj alla hinkar och borstar väl med thinner. Lack som får torka i en pensel kommer att förstöra det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103474.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.