Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur till Öka varvtal från flera motorer på en båt

Om du anger en värld av båtliv och hitta dig själv vid spakarna på en dubbel motor utombordare, frukta inte, är gasspjället kontroller kalibrerad för enkel användning. Fördelar med en dubbel motor inkluderar extra kraft och fart för vattenskotrar. Dessutom, om en motor misslyckas, den andra är inrättat att driva båten. Steg bakom spakarna och gör dig redo för enkel hastighet återhållsamhet med flera motor båt. Instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till ON och startar båda motorerna. Nästan alla flermotoriga båtar sätts upp så att alla motorer startar samtidigt. Knyt båten och uppskjutningen från bryggan eller hamnen
2

Grip gasreglaget -. Vanligast till höger om ratten. Dra under gashandtaget att hitta en trigger eller spak. Dra upp spaken för att koppla in kopplingen och skjut gasreglaget framåt. Känn hastigheten ökar och lyssna för båda motorerna startas upp.
3

Titta på framsidan (fören) i båten. Under den initiala hastigheten ökar kommer fören stiger upp och bli högre än baksidan (aktern). Tryck på gasreglaget framåt ytterligare för att öka hastigheten. Motorerna är kalibrerade för att öka hastigheten på samma gång och makt med gasreglaget.
4

Låt bågen till "plan ut". Detta bringar bågen tillbaka ner till samma nivå som aktern. Eftersom detta händer, tryck gasen längre fram för att öka hastigheten. Titta på hastighetsmätaren och RPM indikator. Var noga med att hålla varvtalet inom säkra gröna nivåer. När RPM indikatorn börjar röra sig i den röda zonen, minska gasen för att motorerna tillbaka in i de gröna-säkra operativa nivåer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104289.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.