Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man tar bort alger från båtar

Om du märker en grön nyans till båtens skrov en dag, kanske du har ett problem med alger. Dessa mikroskopiska byxor lever i vatten där de äter upp solljus. De kan klamra sig fast vid skrovet, vilket orsakar en ful grön nyans och störa båtens prestanda. Det finns ett antal sätt du kan ta bort alger från båtar. Saker du behöver
trädgårdsslang
Spruta
Aluminum Hull Cleaner Review Standard skrovet renare
Nylonborste
plast spackel
makt bricka
Visa mer Instruktioner
1

Ta båten från vattnet och flytta den till ett uthus för över vintern, om möjligt. Detta kommer att döda alla alger fast vid skrovet på båten, som sedan kan tas bort med ett skrov renare.
2

Skölj av båtens skrov omedelbart efter användning med en trädgårdsslang och spruta. Detta fungerar bäst om du förvarar båten i en off-vatten plats, såsom ett uthus. När båten är ur vattnet, men innan du lägger undan den, ge skrovet en skölj med färskvatten. Detta kommer att tvätta bort alla alger klamrar sig fast på ytan.
3

Spraya båtens skrov med en aluminium renare för aluminiumbåtar och skrov. Tillämpningar skiljer sig, beroende på tillverkaren, men mer typiskt är renare appliceras och får stå under en viss tid. Algerna kan sedan avlägsnas med en diskborste. Skrovet med en speciellt framtagen skrov renare
4

Spray. Dessa är utformade för att ta bort alger, smuts, avskum och även havstulpaner. Följ tillverkarens instruktioner för att korrekt ta bort alger från din båt.
5

Använd en plast spackel för att skrapa bort alger. Använd inte en kniv metall spackel, vilket kan skada skrovet yta. Skrapa bort algerna med kniven, sedan en normal Hull-renare.
6

Använd en makt bricka att tvätta bort så mycket av alger som möjligt. Blanda upp soap lösningen enligt tillverkarens instruktioner för brickan. Ställ brickan på en medelhög inställning och börja driva bort algerna. Justera makt bricka inställningar, om det behövs, för en högre hastighet ström. Var försiktig så att du inte skadar skrovet som du arbetar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104083.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.