Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Tips om Montering Cleats till en aluminiumbåt

Cleats är en viktig del av någon båt, eftersom det är där du binder upp linjerna och hålla dig förtöjda vid bryggan. Om dina klotsarna blir gamla eller slitna, är det sannolikt en god idé att byta ut dem innan de river ut. Om du installerar dem på en aluminium båt, så ska du hålla vissa saker i åtanke. Maskinvara
p Det är viktigt när du installerar dina nya knapar som du uppmärksammar den hårdvara som du använder. Även om hårdvaran är rätt storlek och du tätt upp nya cleat fint och tätt, cleat, båten och hårdvaran är alla kommer att utsättas för samma villkor, nämligen element. Metaller som är benägna att rosta, särskilt i förhållanden saltvatten, kanske inte de bästa materialen att använda om du vill dobben bo monterad under en lång tid.
Mät två gånger, Borra gång

När du installerar nya knapar du inte alltid har styrhål från de gamla dubbarna att vägleda där du behöver för att installera maskinvaran. Detta gäller om du lägger i klossar i en ny plats, liksom om du sätter i en ny storlek på knap. Se alltid till att du mäter exakt på klossen, och att du sätter varumärken där du borrar så att du kan vara säker på att dina nya dimensioner. Att sätta hål i en båt är oftast inte en bra sak, och ju färre hål desto bättre.
Du får vad du betalar för
p Om du vill att spara pengar genom att köpa klossar som är en bra affär, och med hjälp av hårdvara som finns till försäljning så ska du inte bli förvånad om de material kombineras för att bryta, bända, vrida eller ruttna ut dig snabbare än du hade hoppats. Om du får ett stål cleat, kommer det att pågå troligen i flera år. Om du köper stål hårdvara, kommer det att pågå ett tag också. Men med tanke på de förhållanden du möter, se till att det du installerar är stark och tålig nog att det kommer att hålla upp när du verkligen behöver det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104007.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.