Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur får svartmögel från Boat Seats

Farorna med svartmögel har blivit en populär nyhet ämne. Svartmögel - liksom andra svampar - sprids via sporer. Formen släpper sporer, som färdas genom luften tills de hittar en lämplig yta att landa på. Områden som är fuktiga, mörka och fuktiga ger en perfekt miljö för svarta mögelsporer att växa och sprida sig. Eftersom båtar ofta är fuktig, är det inte ovanligt att hitta svart mögel frodas på båt säten och klädsel. Om svartmögel inte tas bort, kan det färga båt säten samt sprida sig till andra platser. Saker du behöver
sprayflaska
Dukar
liten plastbehållare
vit vinäger
Ammoniak
Bucket
Träsked
Handduk
Visa mer Instruktioner
1

Fyll en sprayflaska med kallt vatten. Mist ytan svart mögel med vattnet. Torka av ytan mögel utanför båten säten med en fuktig trasa. Detta kommer att hålla mögelsporer från att släppas i luften under borttagningen.
2

Fyll en liten plastbehållare med vit vinäger. Mätta en ren trasa i blandningen. Torka båt säten med mättad trasa. Låt ättika lufttorka på sätena. Vit vinäger är en helt naturlig Deodorizer som kommer att döda mögel och mjöldagg utan att använda starka kemikalier. Addera 3

Blanda ¼ kopp kallt vatten med 1 msk. av ammoniak i en hink. Använd en träsked för att blanda innehållet.
4

Mätta en ren trasa i blandningen. Håll trasan över hinken och vrid ur överflödig vätska. Torka båt säten med mättad trasa. När duken blir jolleseglare eller torrt, mätta den igen med blandningen.
5

Fortsätt skrubba båt säten tills du har ordentligt rengjorda säten och bort svart mögel.
6

Kassera innehållet i hinken och skölj den ren. Fyll hinken med kallt vatten. Sänk en ren trasa i vattnet. Skölj båt säten med mättad trasa. Torka torrt med en handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103802.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.