Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Kojer båttrailer

Om du äger en båt som du håller på en släpvagn, eller helt enkelt använda en släpvagn för att ta båten ur vattnet och förvara den för vintern, så småningom kommer du att stöta på problemet med dina britsar slits ut. En släpvagn våningssäng är en lång, platt kartong täckt med mattan som monteras på metall trailer i flera strategiska ställen för att bäst stödja skrovet på en båt ur vattnet. Saker du behöver Sida 2 av 6 brädor
Cirkelsåg eller fogsvans
Vatten sealer
Skruvdragare och 1/4-tums bit
1/4-tums försänkare borr
Wrench
Clamps
1/4-tums bultar, brickor och muttrar
Bunk mattan
Brukskniv
Marint tätningsmedel
Häftpistol
Staples
Visa mer Instruktioner
1

Mät befintliga trailer britsar om tillämpligt. Klipp ny 2 med 6s för att matcha längden. Fyra bunk släpvagnar har ofta två längre britsar i botten och två kortare britsar på de övre sidorna av botten.
2

Mätta de skurna ändarna av brädor med vattentätt tätningsmedel.
Sida 3

lägga en ny våningssäng ombord på släpet stödjer och kläm fast den på plats.
4

Borra 1/4-tums hål för bultarna. Borra ett andra hål gick till den ursprungliga för att bilda en längre öppning vid varje bult posten längden på brädan. Detta ger styrelsen möjlighet att flytta när den böjs när den formar till botten av din båt.
5

Använd en borr och 1/4-tums försänkare huvudet för att göra en plats för muttern på överst på britsen för att skruva i jämnhöjd med toppen av styrelsen. Försänkning muttern håller den från att riva mattan eller repa botten av båten. Upprepa för varje säng.
6

Applicera ett generöst lager av marint tätningsmedel till ett av korten på alla sidor. Placera en rulle av mattan så att den är centrerad och häfta i slutet av den på botten framkant styrelsen med tätningsmedel på det. Rulla ut mattan nedför sovbrits och skära av änden så att det finns nog att svepa över den undre änden. Staple slutet av mattan på undersidan av brädan på baksidan slutet. Tryck mattan ner på tätningsmedlet. Placera en stapelvara i mattan på toppen och varje sida av brädet med en fot intervaller. Häfta botten kanterna på mattan nedanför britsar vid en fot intervall på varje sida. Upprepa med de andra britsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103757.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.