Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man sätter på en båt Dual Propeller

En speciell typ av utvändig drivenhet för båtar är en dual-prop framdrivningssystem. Denna dubbla prop hjälper till att få planande båttyp, vanlig i små kryssare och ryttare båge, ur vattnet snabbare så de reser mer ekonomiskt vid högre hastigheter. De rekvisita på en dessa drivsystem installeras på ett liknande sätt som andra singel-prop outdrive system, men har några unika aspekter som inte får förbises i syfte att upprätthålla god prestanda, och, framför allt, säkerhet. Saker du behöver
Marine smörjmedel 2 propellrar
Visa fler instruktioner
1

Tillämpa smörjning på hela propelleraxeln. Den dubbla prop drivaxeln har en tjockare spindel på baksidan där de första prop-apparater, och ett tunnare skaft som kommer genom mitten av den bakre axeln för den andra prop att ställa.
2

Put framstöten navet i den första (framåt) propellern på axeln med den tunna, avsmalnande kanten av navet vänd bort från outdrive.
3

Sätt först (framåt) propellern på axeln genom att rikta in splines (åsar) inuti propeller nav med splines på den tjocka, bakre axeln. Propellerbladen ska placeras så att den "cup" av bladen är vänd utåt från båten. Sätt propellermuttern för första prop över axeln och dra intill propellern med rätt moment anges i prop förpackningen.
4

Sätt den andra (aktre) trycknav på tunna, främre spindel med den tunna, avsmalnande änden vänd bort från outdrive.
5

Sätt den andra (aktre) prop på den tunna drivaxeln genom att rikta in splines med splines på axeln. Sätt i prop muttern och dra åt med rätt moment anges i prop förpackningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103328.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.