Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båtliv i Kalifornien Delta Near Orwood

Det finns några 1000 miles av farleder i Kalifornien Delta labyrint, ett område rikt på historia - från en tid präglad av Lauritzen indianer, genom den spanska bosättningen, till guldrushen, den skapandet av vallarna, guldålder ångbåt resa från Sacramento San Francisco till, och till sin nuvarande popularitet som en destination för camping, fiske och båtliv. Plats

Orwood Resort är en camping och småbåtshamn ligger i staden Brentwood, 60 miles öster om San Francisco i Sacramento-San Joaquin Delta. Det har erbjudit en familjevänlig resort miljö i 50 år och är lättillgängligt med bil och RV ca 1/4 mil utanför Orwood Road, några miles utanför Discovery Bay.
Faciliteter

p Det finns anslutning för vatten och el för husvagnar inom camping, uppkopplingar ger endast vatten, och förvaring av båtar och 35 våta båtplatser på upp till 23 meter vid Orwood. Den Marinas trippel-bred lansering ramper hjälpa till att minimera väntetiden för överföring båtar till och från släp, och det finns en på plats bränsle docka. Andra faciliteter inkluderar en lanthandel, en restaurang, toaletter, duschar, en privat sandstrand och en dump station.
Aktiviteter

närliggande Woodward Canal ger fem miles av platta, lugna vatten för båtlivet. Det finns utflykter i området om du vill överge din båt för dagen, inklusive flodbåt kryssningar, helikopterturer och kör resor, men de flesta människor föredrar att bo på deras båt och röra om i vattnen i Orwood. Det finns goda förutsättningar för fiske, med massor av havskatt och randig bas, och vattenskidåkning finns i Victoria Canal. Addera När Gå

Delta vid Orwood är säker för båtlivet året, med minimal påverkan från enstaka torka, även om effekten av översvämningar kan vara mer allvarliga. Väderrapporter uppdateras frekvent på californiadelta.org. Högsäsongen är april till oktober, och även de hetaste septemberdagarna svalna till en trevlig kväll temperatur. Dimma kan vara närvarande på Delta början i oktober, men oftast brinner av vid mid-morning.
Lokala attraktioner

Även Brentwood och Discovery Bay är tysta samhällen, där avkoppling är nyckeln, det finns en båt visa varje maj i Discovery Bay, och Brentwood arrangerar årligen CornFest samt en Extreme vatten och Air Show i september. Varje tisdag från april till oktober, värd Orwood Taco tisdag, presenterar bilen visar, karaoke och liveband. Om du väljer att utforska ytterligare, har California Delta ett brett utbud av sevärdheter och evenemang året runt med uppdaterad information publiceras regelbundet på californiadelta.org.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103621.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.