Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar ett Racor bränslefilter

Racor gör bränslefilter för marina fartyg. Bränslefiltren är spin-on typ och har en genomskinlig avtappningskran för att visa bränslet från filtret. Racor bränslefilter separata orenheter och vatten från bränsleledningen. Om mikron skärmen som fungerar som ett filter träskor, kommer bränsle inte att nå motorn smidigt. Även Racor gör många typer av filter, är processen för att installera någon av dem lika. Installera ett Racor filter bör inte ta dig mer än fem minuter. Saker du behöver
plasthandskar
Disponibel trasor
liten hink
Racor bränslefilter
Byte bränsle
Bränslefilter skiftnyckel sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

Placera fångsten hink nedanför den aktuella bränslefiltret. Sätt på dig plasthandskar. Sprid ut disponibla trasor eller pappershanddukar att fånga stänk bränsle.
2

Skruva avloppet skål och låt den filtrerade bränslet att samla i hinken. Torka upp allt bränsle som stänker nära eller i kölsvinet.
3

Skruva den aktuella bränslefiltret från bränslepumpen med handen. Skruva loss filtret med ett bränslefilter skiftnyckel om det är för hårt att lossa för hand.
4

Smörj Racor O-ringen som går mellan bränslefiltret och bränslepumpen med fett. Smörj Racor O-ringen som går mellan bränslefiltret och avlopp skål med fett. Skruva avloppet skål på botten av bränslefiltret.
5

Skruva bränslefiltret till bränslepumpen där det tidigare bränslefiltret var. Dra åt filtret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104011.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.