Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Carpet Tricks

Installera mattor i en båt kan berika skönheten i båten det. Heltäckande mattor kan också göra en båt säkrare än den annars skulle vara. Säkerhet är inte något som många människor tänker på när de tänker på mattor i en båt. Mattor botemedel som problem med halka och glida på en våt glasfiber däck genom att absorbera vatten, kan en båtägare gör jobbet ser professionella med hjälp av några enkla knep. Håll rent
p Om däcket ytan inte är ren, kommer båten mattor fastnar inte på det. Dammsug leken för att avlägsna lös smuts och skrubba den med hög kvalitet båt tvättlösning. Se till att däcket är helt torr innan du applicerar limmet.
Välja rätt Heltäckande mattor


Välj endast marint bruk mattor. Marine Grade mattor är tillverkade av material som motstår mögel och torkar snabbt. Om en båtägare installerar standard mattor hushåll klass i en båt istället för marint bruk mattor, är det ett säkert kort båtägaren kommer att ha en illaluktande båt på grund av mögel strax efter installation av mattan.

Cut It Big

Skär mattan några inches större än vad som behövs. Kapning mattan något större, tillåter installatören att trimma mattan till de exakta måtten efter installationen. De flesta bedömare kommer att anta att en professionell installerade mattan eller att mattan kom med båten från fabrik. Använd en vass mattkniv för att skära och trimma mattan. KNIVBYTE ofta kommer att göra jobbet lättare. Addera Prep mattan

Installera mattor på en varm, solig dag. Rulla ut mattan och låt det sitta i solljuset. Låta det sitta i solljuset tar styvheten ur mattan, vilket gör installationen lite enklare. Se till att mattan är smidig och lätt att arbeta med innan sprida mattan lim på däck. Marine grade matta lim sätter upp alltför snabbt för att försöka sprida limmet innan mjukgörande mattan.
Installera den korrekt

Använd en god kvalitet syrafast matta lim fäster mattan till däck. Marine Grade matta lim motstå lossa när blöta, till skillnad från vanlig matta lim. Sprid limmet med en 1/4-tums tandspackel över hela däck ytan. Luftspalter bildas mellan mattan och limmet. Rulla mattan med en J-roller för att säkerställa hela bottenytan av mattan obligationer med mattan lim innan limmet torkar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104513.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.