Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Refill Compass Fluid

Från tid till annan även de mest tillförlitliga Kompassen kan behöva repareras. Ibland sälarna kommer att gå dåligt eller kupolen kommer spricka eller gå sönder, vilket gör att kompassen ska förlora vätska. Dessa är båda situationer som kräver kompass reparation av en professionell. Det finns andra tillfällen när små variationer i temperatur kommer att orsaka bubblor att bildas i kompassen. Även om dessa inte är skadliga eller en indikation på andra problem med kompassen, vissa båtägare insisterar på att ta bort dessa bubblor. Påfyllning en kompass med fluiden är en relativt enkel process, lätt åstadkommas av de flesta båtägare. Saker du behöver
Compass olja
Manual industriell spruta
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort kompassen från kompassen fästet på fartyget. Båtbyggare har sina egna individuella metoder för montering av en kompass. Konsultera bruksanvisningen för den specifika fartyget för instruktioner om att ta bort kompassen.
2

Öppna en behållare med kompass olja. Fyll en manuell industriell spruta med kompass olja genom att sticka in spetsen på sprutan i kompassen olja och dra ut kolven ur sprutan tillbaka. Sprutan åt sidan, se till att sprutan är lättillgängligt.
3

Leta fyllningen skruven på sidan av kompassen. Placera kompassen så att fyllningen skruven är vänd uppåt. Ta bort fyllning skruven genom att vrida den moturs med en skruvmejsel. Trängs kompassen försiktigt för att få eventuella luftbubblor att fylla hålet.
4

Håll kompassen i ena handen och ta upp sprutan med den andra handen. För in spetsen på sprutan i påfyllningshålet på kompassen och injicera tillräckligt med kompass olja i kompassen för att fylla det. Försiktigt trängs kompassen som tidigare för att se till att det inte finns några andra luftbubblor i kompassen.
5

Thread fyllningen medurs in kompassen påfyllningshålet och dra åt den med skruvmejseln.

6

Skaka kompassen kraftigt för att avlägsna all luft som fortfarande kan fastna i kompassen. Toppa kompassen olja vid behov. Sätt tillbaka kompassen i båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104583.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.