Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att dölja Flyter Under en docka

flottörer livaktig enheter som används för att hålla lastkajer stadig. Utan dem, bryggor är alltför turbulent att gå på och kan kasta dig i vattnet eller slå dig ner. De förhindrar också förändrade vattennivåer från att sänka och höja dockan. Över tiden, flyter blivit färgade och är fula. Även om de inte blir färgade, en del människor föredrar att installera flyter nedanför kajen för att göra det mer estetiskt tilltalande. Du kan dölja flyta genom att installera dem nedanför bryggsektioner. Saker du behöver
9/16-inch hylsnyckel Flighter Long 3/8-tums rep Musik av en 1/4-tums sexkantsbultar
Diamond brickor
Bussningar
Vridmoment skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Välj ett kit float installation som är enkel att installera och inte kräver en massa verktyg eller skicklighet. Det finns många att välja på som kräver mycket lite i vägen för installationen.
2

Installera float kontakter på avsnitten docka flyta. Leta efter uttag float avsnittet på kajen för att fästa flöten till. Använd en hylsnyckel att fästa kontakterna i uttagen med bultar, brickor och bussningar medföljer kitet. Addera 3

Anslut två eller tre float sektioner till bryggan. Fäst bryggan med bultar, brickor och bussningar, enligt ovan. Montera så många float avsnitt som du vill, beroende på din storlek preferens för dockan.
4

Dra åt bultarna med 25 pund fötter vridmoment med en effekt skiftnyckel.
5

Placera dockan i vattnet. Använd båda händerna för att få flyta under ett avsnitt i dockan. Snäpp flottören in i luftkammaren under botten av dockan s float sektion genom att trycka in den i vatten och under avsnittet. Du kanske bara behöver en float för varje flottör avsnittet på kajen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104317.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.