Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Tempress båt säten

Tempress producerar en rad av säten som främst används i fiskebåtar. Dessa är piedestal platser som roterar så att användaren kan sitta kvar och samtidigt ha tillgång till alla delar av båten. När du har köpt sitsen från dina lokala sport och rekreation butik eller direkt från Tempress, kan du få det professionellt installerat eller göra jobbet själv. Installationen är enkel och gäller för alla piedestal sittplatser typ. Saker du behöver
Hålsåg
borrmaskin
Skruvmejsel
Caulk
tätningspistol
Blind fästelement (medföljer kitet) katalog Skruvar (medföljer kitet) katalog Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Inspektera området under den plats där du kommer att installera sätet, även under golvbrädorna. Dessa områden bör vara tydliga för alla ledningar, mekaniska anordningar och golvbeläggning.
2

Borra ett hål på den plats där du vill installera polen för stolens bas med en hålsåg lika med storleken av polen.
3

Montera fronten. Lay fronten över hålet som du just har borrat. Passa in hålet i golvet i båten med hålet i fronten. Sätt i och dra åt skruvarna som håller fronten på golvet i båten. Installera blinda fästelement i deras lämpliga hål och dra dem på plats genom att vrida dem medurs med en skiftnyckel.
4

Applicera en sträng silikon täta runt basen av fronten med en fogtätning pistol.

5

Sätt stången för sätet i fästet fronten. Stången ska glida in i hålet i fronten och bosätta sig i ett spår som kommer att hålla den på plats.
6

Montera sätet. Skjut den manliga änden av stången i den kvinnliga slutet av den korta stången som sträcker sig från botten av sätet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103401.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.