Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Buff Out polerrosor i Auto Paint

Med tiden kan auto färg utveckla polerrosor eller vad som i huvudsak lätta repor i lacken där flera tvättar tillämpades dåligt vax eller andra nötande material har burit klarlack och påverkade färgen avsluta. Dessa virvlar kan orsaka att färgen förlorar sin lyster till viss grad och verkan den övergripande utseendet på bilen, vilket gör att det ser äldre och i sämre skick. Ta bort dessa polerrosor är en enkel process om du följer dessa steg. Saker du behöver
Machine inglasning förening
polerrondeller
Electric buffert maskin
Förlängningssladd
Mjuk rena 100 procent bomull t-shirts
Auto vax
tvål Biltvätt
Vatten
Stor hink
trädgårdsslang
Chamois eller handduk
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen väl med diskmedel och en ren svamp eller trasa. Se till att ditt trasa är 100 procent bomull eller riskerar du lägga repor i lacken. Skölj och torka bilen väl använda ett sämskskinn eller ren handduk.
2

Placera en ny buffert pad på den elektriska bufferten maskinen och ge maskinen glasyr till dynan följer riktlinjerna på flaskan. Applicera glasyr till besväret områden på bilen vid en hastighet av 1.000 till 1.500 varv per minut (rpm). Lösningen ska gå lätt och polera ut repor och virvlar runt med liten ansträngning. Se till att hålla bufferten rörelse och låt det sitta på ett ställe - det kommer att bära ner färgen
3

Ersätt bufferten pad med en ren och passera över. behandlade området efter att låta torka en stund. Upprepa denna process på alla områden där polerrosor visas. Vänta inte tills maskinen glasyr har tillämpats överallt innan polering, men ta hand om ett område i taget.
4

Ansök regelbundna automatiska vax på hela bilen, vänta på att torka och ta bort så du normalt skulle. Detta steg kommer att skapa ett skyddande skikt över nybehandlat färgen liksom resten av bilen.
5

Tvätta bilen med bil tvål biltvätt. Skölj och torka väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123146.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.