Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hem rättsmedel för rengöring aluminiumfälgar

hjulen på en bil är som fötterna på en person i att hålla dem rena är viktigt . Inte bara hjälp med rena hjul förhindra ackumulering eller smuts och korrosiva material , men de gör att bilen ser bättre ut . Rengöring aluminiumfälgar är enkel och lätt med artiklar hittade runt ditt hus . Borstar och vatten

Ge hjulen en initial skrubba - ner med borstar och varmt vatten för att avlägsna sand från hjulen . Använd inte svampar som de kommer helt enkelt driva grus runt på hjulen . Glöm inte att skrubba in mellan ekrarna och i tappmuttem hålen .

Bottle borstar fungerar bra för denna del . Om du inte har en flaskborste , någon hård borste kommer att fungera . Addera Soap

Ett allrengöringsmedel är perfekt för rengöring ner hjulen . Om du inte vill använda ett allrengöringsmedel , blanda ihop vinäger och vatten - en halv - och halv blandning - för att skapa din egen renare . Spraya renare över hjulen och sedan använda penslar igen .
Skölj och torka

slutligen spraya soap av hjulen av med en slang. Torka sedan ner hjulen med en mikrofiberduk . Följ upp med en legering polish , som kan hittas på de flesta bilaffärer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122352.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.