Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Sprutningsundersökning från ett bilfönster

Om du hade din bil ommålad eller din bil var för nära ett område där någon målning, kan du märka en färg sprutdimma på bilens fönster. Bläck är vanligtvis små fläckar av färg från en färgspruta, men ibland kan det vara stora fläckar. Rengöring overspray av dina fönster bör bara ta några minuter och bör tas om hand direkt för att inte hindra din vision. Saker du behöver
stålullskudde
Rakblad
Water Sida 2 luddfria dukar
Visa fler instruktioner
1

Använd en slang eller en mättad luddfri trasa och fukta det fönster som har översprayning på det. Om flera fönster har overspray på dem, gör ett fönster i taget.
2

Torka fönstret med en stålullskudde eller använda ett rakblad. Torka i antingen en cirkulär rörelse eller en fram-och-återgående rörelse. Om du väljer att använda ett rakblad, vara försiktig. Skjut den vassa eggen av rakbladet i en fram-och-återgående rörelse. Varken stålull eller rakblad repar glaset.
3

Tryck ordentligt med stålull om en ljus rörelse inte fungerar. Fortsätt att torka hela området tills färgen har tagits bort.
4

Skölj fönstret med vatten när du har tagit bort den overspray.
5

Torka fönstret av med en torr luddfri trasa. Du kanske vill använda ett fönster renare om du har kvar några fläckar från dina händer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123090.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.