Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Spola en Dodge Durango värmeelement

En igensatt värmeelementet i din Dodge Durango kommer att leda till problem med luftvärmare systemet, samt problem som läckande kylvätska. Det kan vara möjligt att spola ut kärnan för att få det att fungera igen, snarare än att genomföra den mödosamma processen att helt byta ut kärnan. Det är bara om kärnan inte överdrivet är igensatt, så du behöver för att göra detta så snart som du är säker på att problemet. Denna process är mycket som att spola en kärna för alla andra fordon. Saker du behöver
3/8 tums diameter slang Tänger
skruvmejsel
Container
Trädgårdsslang
Visa fler instruktioner
1

Tappa ur kylvätskan vid kylaren, öppna avloppet montering - du kan behöva en tång för detta - och tömmer den i en stor behållare. Ansluta en 3/8 tums diameter slang till avloppet montering kan hjälpa direkt flödet.
2

Lossa slangklämmorna på Värmeslangarna och koppla bort dem från motorsidan brandväggen. Slangklämmorna på denna modell bör ta en tång eller skruvmejsel. Anslut slangarna med gummi eller något liknande för att hindra smuts från att komma i. Addera 3

Anslut en trädgårdsslang till en öppen ände på brandväggen. Kontrollera att denna slang är ansluten till en fungerande kran.
4

Slå på kranen och låt vattnet rinna igenom till värmeelementet. Leta efter vatten, kylarvätska och andra föroreningar att komma ut på andra öppning i brandväggen.
5

Vänta bara klart vatten att komma ut öppningen, sedan stänga av vattnet och koppla loss slangen . från brandväggen
6

Återanslut Värmeslangarna till brandväggen - se till att du ansluter varje slang till samma fäste som tidigare
7

Fyll kylaren och. kylvätsketanken med en frisk blandning av kylvätska /frostskyddsmedel och vatten (en rak 50/50 blandning brukar behövas). Kontrollera din Durango manual för exakt typ behövs av kylmedel, som man aldrig ska blanda kylmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123147.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.