Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur fixar Lukt luftkonditioneringen i 2003 Chevy Suburban

Att ha en luftkonditionering i en bil är en stor fördel på en varm sommardag. Men med att luftkonditioneringen avger starka eller obehagliga lukter är ett besvärande problem. Lyckligtvis finns det några snabba och enkla sätt att ta bort lukt från fordonet och hålla det från att återvända. Du kanske redan har de förnödenheter som behövs för luktborttagning hemma. Om inte, kan de köpas på någon bil leverans butik. Saker du behöver
1/2 kopp blekmedel
1 dl vatten
Sprayflaska Sida 2 städtrasor
Box med bakpulver eller 6 till 7 briketter av kol
grunt pan

Visa fler instruktioner
1

Blanda 1 kopp varmt vatten och 1/2 kopp blekmedel i en liten sprayflaska. Testa blekmedel på en undanskymd yta på luftventilen för att säkerställa att det inte kommer att missfärga luftventilen.
2

Spraya blekmedel och vatten blandningen direkt i luftkonditioneringsventiler på instrumentbrädan och direkt in i luft-intagsöppning, som löper utmed längden av vindrutan på utsidan av fordonet. Spraya i ventilen som löper längs vindrutan på insidan av fordonet också.
3

Torka bort överflödigt blekmedel och vatten från ventilerna, med en rengöring trasa.
4

Starta bilen och låt luftkonditioneringen att köra i 10 till 15 minuter, beroende på svårighetsgraden av lukten. Avsluta fordonet under detta steg för att undvika exponering för rök. Upprepa steg 2 och 3 efteråt.
5

Place bakpulver eller 05:55 briketter av kol i ett grunt pan. Placera pannan under ett säte eller på en undanskymd yta i fordonet. Detta kommer att absorbera eventuella kvarvarande lukt och kan bytas ut med jämna mellanrum för att hålla lukten från att återvända.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122844.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.