Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man håller Gnagare ut ur en bil i Storage

Möss angrepp i bilar har varit kända för att orsaka tusentals dollar i skador. Även möss-proofing din bil för lagring kan kräva en del planering och en liten bit av finansiella investeringar, kommer det visa sig vara väl värt pengarna ner road.Although mössen ibland avskräcks av insektsmedel och fällor mus, det mest effektiva sättet att hålla möss bort är att skapa en fysisk barriär. Det enklaste sättet att göra detta är att köpa en zip-up väska bil lagring. De är tillgängliga för $ 100 - $ 200. Saker du behöver
bil lagring väska
mus fällor
Flera barer doftande tvål
papperstallrikar
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bilen mycket noga. Smulor och gammal mat är en öppen inbjudan för möss att bosätta sig för vintern i din bil.
2

Lägg ut påsen bil lagring på golvet i ditt garage (eller annan lagringsplats). Placera den så att väskan kan fullständigt zippade runt bilen när den är parkerad. Kör din bil på förvaringsväska.
3

plats flera papperstallrikar på brädorna i bilen, och ställa en bar av doftande tvål på varje platta. Tvålen kommer stöta bort möss i sällsynta fall att man gör det genom
förvaringsväska

plats flera mus fällor inuti bilen förvaringsväska innan du zip upp.
4

Zip den påse runt bilen.
5 p Om du inte har råd med en förvaringsväska för din bil, försök att skapa en fysisk barriär genom att innesluta den i en presenning. Du kanske också vill sätta din bil på domkrafter, eftersom den släta ytan av uttaget är svårt för möss att klättra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122476.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.